:: اطلاعیه مهم در خصوص حمایت از مقالات ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۹/۲۴ |

جهت بررسی و بازنگری در خصوص آیین نامه حمایت از مقالات دانشجویان کلیه مقاطع تحصیلی نیاز به دریافت لیست تمام مقالات چاپ شده در مجلات و ارائه شده در همایش علمی داخلی و بین المللی می باشد . لطفا در اسرع وقت مستندات مربوطه به مقالات را به دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه تحویل تا بررسی و اقدامات لازم انجام پذیرد .

دفعات مشاهده: 2762 بار   |   دفعات چاپ: 409 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 3767