:: مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز سال تحصیلی 94-93 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۱۰/۲۷ |

مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز سال تحصیلی ۹۴-۹۳

نظر به برگزاری سالانه جشن تقدیر از دانشجویان ممتاز، معاونت آموزشی دانشگاه در نظر دارد تا مراسم مربوط به سال تحصیلی ۹۴-۹۳ را در بهمن ماه سال جاری برگزار نماید.

با توجه وصول وثبت کلیه نمرات نیمسالهای تحصیلی سال گذشته (۹۴-۹۳)، استخراج اسامی واجدین شرایط مطابق با آیین نامه مربوطه، توسط همین معاونت و با استناد به گزارشهای سیستم مکانیزه گلستان صورت می پذیرد.

در این راستا و جهت اطلاع دانشجویان گرامی نحوه استخراج ممتازین بدین شرح می باشد:

!supportLists]-->۱- انتخاب ممتازین برای مقطع کارشناسی مربوط به ورودیهای سه سال اول تحصیل یعنی ۹۳،۹۲،۹۱ و ۳ نفر اول هر رشته   گرایش خواهد بود ودر مقطع کارشناسی ارشد فقط ورودیهای مهر ۹۳ شامل(روزانه شبانه و مجازی )،۲ نفر اول هر رشته گرایش منظور میگردند .

!supportLists]-->۲- در خصوص دوره های مجازی یا دانشکده هایی که ورودی بهمن سال ۱۳۹۲پذیرش داشته اند ، نفرات ممتازی با کسب حد نصابهای لازم در عملکرد آموزشی دو نیمسال اول تحصیل انتخاب می شوند.

!supportLists]-->۳- دروس جبرانی در معدل و واحدهای گذرانده مقطع کارشناسی ارشد محاسبه نمی گردند لذا کسب حد نصاب های لازم برای ممتازی بدون ملاحضه دروس جبرانی می باشد.

!supportLists]-->۴- آن دسته از دانشجویان مقطع کارشناسی که در سال جاری تغییر رشته داشته اند، در صورت احراز شرایط، در گروه رشته قبلی سنجیده می شوند.

!supportLists]-->۵- حد نصاب های لازم برای مقطع کارشناسی گذراندن حداقل ۳۰  واحد با حداقل معدل ۱۶ در سال ۹۴-۹۳ می باشد.

!supportLists]-->۶- حد نصابهای لازم برای مقطع کارشناسی ارشد گذراندن حداقل ۲۱ واحد با حداقل معدل ۱۷ در سال تحصیلی ۹۴-۹۳، می باشد.

!supportLists]-->۷- در دانشکده هایی که در مقطع کارشناسی ارشد،برای هر دوره حداقل ۲۱ واحد، ارائه نشده باشد، نفرات ممتاز با شرط کسب معدل (بالای ۱۷ ) و با کمتر از ۲۱ واحد بررسی خواهند شد.

!supportLists]-->۸- استخراج اسامی ممتاز دکتری به شرط قبولی در امتحان جامع و تصویب پایان نامه و کسب بالاترین معدل در بین دانشجویان دکتری هر دانشکده (ورودیهای ۹۲ ) صورت خواهد گرفت.(ورودیهای بهمن ۹۱ با مهر۹۲ سنجیده می شوند.)

اسامی ممتازین طبق شرایط فوق و با بررسی نهائی دراولین فرصت به اطلاع عموم خواهد رسید .

توجه : آن دسته از دانشجویان گرامی که طی سال تحصیلی گذشته (۹۴-۹۳) اقدام به انتشار یا  ثبت و تایید مقالات پژوهشی اعم از مقالات علمی بین المللی ،علمی پژوهشی و کنفرانس یا ترویجی داشته اند می توانند تا ۲۰/۱۱/۹۴(غیر قابل تمدید) جهت شرکت در بخش ممتازین پژوهشی به دفتر استعدادهای درخشان معاونت آموزشی، سرکارخانم فلکیان مراجعه و طبق روال سابق عمل نمایند.(به پیوست "ب" آیین نامه مربوطه مراجعه و با تکمیل دقیق و کامل فرم پرینت شده به همراه مستندات مراجعه فرمایید.)

تذکر مهم و اجباری:ارائه صفحه اول مقاله بهمراه نام استاد راهنما و جایگاه فرد دربین نویسندگان ضروری و الزامی می باشد.

لازم به ذکر است از قبول مقالات تکراری که در سنوات گذشته امتیازدهی شده باشند جدا معذوریم و در صورت مشاهده مراتب، حتی در صورت کسب امتیاز ، نام فرد از فهرست حذف خواهد شد.

معاونت آموزشی دانشگاه

دفتراستعدادهای درخشان

دفعات مشاهده: 1269 بار   |   دفعات چاپ: 202 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >