:: فراخوان قراردادهای آموزش یاری و پژوهش یاری ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۲ |

باسمه تعالی

فراخوان قراردادهای آموزش یاری و پژوهش یاری دانشجویان مشمول جوایز حمایتی بنیاد ملی نخبگان

برای نیمسال دوم ۹۶-۹۵

بدینوسیله اسامی دانشجویان برگزیده مشمول قراردادهای آموزش یاری و پژوهش یاری در نیمسال دوم سال ۹۶-۹۵ مطابق لیست پیوست ، اعلام می گردد.

به اطلاع دانشجویان مشمول برگزیده می رساند که از روز دوشنبه ۹۵/۱۲/۲ لغایت ۹۵/۱۲/۱۷ جهت دریافت، تکمیل و تحویل قراردادهای مربوطه به دفتر استعدادهای درخشان، خانم غیبی مراجعه نمایند.لازم به ذکر است که حضور فرد منتخب الزامی و قراردادها به فرد دیگری تحویل داده نخواهد شد.مراتب تکمیل فرم ها مطابق روال قبل می باشد.

1. پرداخت اعتبار آموزش یاری‏/ پژوهش یاری منوط به عقد قراردادهای مربوطه (مطابق مفاد شیوه نامه) با دانشجوی مشمول است‏.
  2. بمنظور ثبت سوابق در پایگاه اطلاعاتی بنیاد ملی نخبگان  و امکان پیگیری و گزارش گیری دقیق لازم است اعطای هر یک از جوایز به مشمولان، با طی فرایند تعریف شده در سامانه ثریا صورت پذیرد و این دفتر از قبول هرگونه درخواست کتبی و یا مستندات دیگر معذور است.
  3. لازم به ذکر است دانشجویان برگزیده می بایست از مفاد کتابچه راجا دانشجویی که از طریق نشانی bmn.ir/uploads/raja.pdf قابل دریافت است آگاهی کامل داشته باشند تا از نحوه و نوع جوایز حمایتی تعیین شده مطلع گردند.

باآرزوی توفیق و موفقیت روز افزون برای تمامی دانشجویان تلاشگری که در راستای نیل به اهداف عالی دانشگاه گام برمی دارند.

دفتر استعدادهای درخشان

فهرست دانشجویان منتخب جوایز حمایتی بنیاد سال 95

دفعات مشاهده: 1107 بار   |   دفعات چاپ: 107 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >