:: تجلیل از دانش آموختگان ممتاز سال تحصیلی 95-94 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۲۵ |

اعلام اسامی دانش آموختگان ممتاز سال تحصیلی 95-94

در جشن دانش آموختگان دانشگاه

بدینوسیله به اطلاع می رساند، دفتر استعدادهای درخشان در نظر دارد تا در مراسم جشن دانش آموختگان که  معاونت محترم فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در اردیبهشت ماه 96 برگزار می نماید، با اعطاء لوح تقدیر از " دانش آموختگان ممتاز سال تحصیلی 95-94" تجلیل نماید.

در این راستا  ضمن اعلام حدنصابهای لازم جهت نحوه انتخاب برگزیدگان، فهرست منتخبین ممتاز به شرح جداول پیوست اعلام می گردد.

ضمن عرض تبریک به دانش آموختگان ممتاز، به اطلاع می رساند که نیاز است تا منتخبین گرامی جهت شرکت در این مراسم از طریق سامانه گلستان در اسرع وقت ثبت نام انجام دهند و با حضور خود بر شکوه این مراسم بیفزایند.

معاونت آموزشی دانشگاه

دفتراستعدادهای درخشان

نحوه انتخاب دانش آموخته ممتاز

- اسامی دانش آموختگان ممتاز مقطع دکتری سال تحصیلی 95-94