:: اسامی پذیرفته شدگان اولیه بدون آزمون کارشناسی ارشد 96 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۲۱ |
اسامی پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد بدون آزمون (استعدادهای درخشان)
دانشگاه علم و صنعت ایران سال تحصیلی 97-96
اسامی پذیرفته شدگان اولیه بدون آزمون (استعدادهای درخشان) دوره کارشناسی ارشد دانشگاه علم و صنعت ایران در سال تحصیلی 97-96
تذکرمهم : قبولی نهایی پذیرفته شدگان منوط به تایید سازمان سنجش آموزش کشور می‏باشد.
ضروری است متقاضیان پذیرش شده در این دانشگاه مدارک زیر را در هنگام ثبت نام که تاریخ آن اعلام خواهد شد به اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه تحویل نمایند:
  1. تکمیل برگ مشخصات بررسی صلاحیت عمومی پذیرفته شدگان (یک نسخه اصل بدون خط خوردگی) پذیرش قطعی منوط به دریافت استعلام صلاحیت عمومی خواهدبود.
  2. یک قطعه عکس 4*3.
  3. تصویر کارت ملی (پشت و رو) 1 نسخه.
  4. تصویر تمام صفحات شناسامه 1 نسخه.
  5. اصل فیش واریزی به مبلغ 330000 سیصدوسی هزار ریال (به شماره حساب 2172119001003 نام خزانه داری کل، بانک ملی ایران قابل پرداخت در کلیه شعب. متذکر می‏گردد مبلغ پرداخت شده به هیچ وجه قابل برگشت نمی باشد.
  6. شایان ذکر است عدم تحویل مدارک فوق، به منزله انصرافی تلقی خواهدشد.
دفتر استعدادهای درخشان
دفعات مشاهده: 4666 بار   |   دفعات چاپ: 93 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.172 seconds with 1021 queries by yektaweb 3506