:: ارائه برگ مشخصات صلاحیت عمومی پذیرفته شدگان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۱۲ |
پذیرفته شدگان اولیه دوره کارشناسی ارشد و دکتری بدون آزمون استعدادهای درخشان سال تحصیلی 97-96 حداکثر تا تاریخ 1396/6/14 برگ مشخصات صلاحیت عمومی خود را به  دفتر استعدادهای درخشان ارائه نمایند.(ثبت نام منوط به ارائه برگه مشخصات تا تاریخ اعلام شده می باشد.)

تذکرمهم : قبولی نهایی پذیرفته شدگان منوط به تایید سازمان سنجش آموزش کشور می‏ باشد.
  1. تکمیل برگ مشخصات بررسی صلاحیت عمومی پذیرفته شدگان دکتری 3 نسخه اصل ، کارشناسی ارشد 1 نسخه اصل (بدون خط خوردگی) پذیرش قطعی منوط به دریافت استعلام صلاحیت عمومی خواهدبود.
  2. دکتری سه قطعه عکس 4*3 کارشناسی ارشد یک قطعه عکس 4*3
  3. تصویر کارت ملی (پشت و رو) 1 نسخه.
  4. تصویر تمام صفحات شناسامه 1 نسخه.
  5. اصل فیش واریزی به مبلغ 330000 سیصدوسی هزار ریال (به شماره حساب 2172119001003 نام خزانه داری کل، بانک ملی ایران قابل پرداخت در کلیه شعب. متذکر می‏گردد مبلغ پرداخت شده به هیچ وجه قابل برگشت نمی باشد.
  6. شایان ذکر است عدم تحویل مدارک فوق ، به منزله انصرافی تلقی خواهدشد.

دفتر استعدادهای درخشان
دفعات مشاهده: 882 بار   |   دفعات چاپ: 19 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.164 seconds with 1022 queries by yektaweb 3455