:: ارائه برگ مشخصات صلاحیت عمومی پذیرفته شدگان بدون آزمون دکتری و ارشد 97 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۵ |
ارائه برگ مشخصات صلاحیت عمومی پذیرفته شدگان بدون آزمون دوره دکتری و کارشناسی ارشد
سال تحصیلی 1397 دانشگاه علم و صنعت ایران

پذیرفته شدگان اولیه دوره دکتری و کارشناسی ارشد بدون آزمون استعدادهای درخشان سال تحصیلی 98-97 حداکثر تا تاریخ 1397/6/7 برگ مشخصات صلاحیت عمومی خود را به تحصیلات تکمیلی (جناب آقای مهندس علم جمیلی) ارائه نمایند.(ثبت نام منوط به ارائه برگه مشخصات تا تاریخ اعلام شده می باشد.)

تذکرمهم : قبولی نهایی پذیرفته شدگان منوط به تایید سازمان سنجش آموزش کشور می‏ باشد.

بسیار مهم : اطلاعیه و فرم صلاحیت
دفعات مشاهده: 3623 بار   |   دفعات چاپ: 261 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 3760