:: ثبت نام پذیرفته شدگان بدون آزمون فقط حضوری ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۱۵ |
ثبت نام پذیرفته شدگان بدون آزمون کارشناسی (استعدادهای درخشان) فقط حضوری می باشد، غیر حضوری فقط برای پذیرفته شدگان با آزمون (سازمان سنجش آموزش کشور) می باشد.
پذیرفته شدگان اولیه بدون آزمون (استعدادهای درخشان) کارشناسی ارشد دانشگاه علم و صنعت ایران جهت اطلاع از تاریخ و نحوه ثبت نام به سایت تحصیلات تکمیلی دانشگاه مراجعه نمایید.

دفعات مشاهده: 2080 بار   |   دفعات چاپ: 266 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 3760