:: فراخوان بیست و ششمین جشنواره دانشجوی نمونه سال 1396 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۳ |
فراخوان بیست و ششمین جشنواره دانشجوی نمونه سال 1396

بیست و ششمین جشنواره دانشجوی نمونه در راستای انتخاب نخبگان و ارج نهادن به علم اندوزان از 15 مهرماه 1396 آغاز می گردد لذا کلیه متقاضیان می توانند به مدت دو هفته تا 30  مهر ماه سال جاری ضمن مطالعه دقیق آئین نامه و اصلاحیه آن بهمراه شیوه نامه با درج مستندات مورد نظر در بخش های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی نسبت به شرکت در جشنواره اقدام نمایند.
آیین نامه جشنواره دانشجوی نمونه
اصلاحیه آیین نامه
شیوه نامه جشنواره دانشجوی نمونه

دفعات مشاهده: 1697 بار   |   دفعات چاپ: 145 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر