:: بیست و ششمین دوره جشنواره دانشجوی نمونه تمدید شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۳۰ |
بیست و ششمین دوره جشنواره دانشجوی نمونه تمدید شد

فرصت ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه تا پایان وقت اداری روز 3 آبان تمدید شد
 با توجه به درخواست دانشجویان فرصت ثبت نام تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه 3 آبان ماه ساعت 4 بعد ازظهر تمدید شد.قابل ذکر است فرصت اعلام شده با توجه به زمان بندی های صورت گرفته به هیچ عنوان قابل تمدید نمی باشد. لذا متقاضیان می‌بایست تا تاریخ 3 آبانماه با مراجعه به سایت www.nemooneh.saorg.ir نسبت به ثبت نام اقدام نمایند. لازم به ذکر است کلیه متقاضیان می بایستی در پایان ثبت نام با مطالعه خلاصه اسناد بارگزاری شده و اطلاعات وارد شده، تعهد صحت مدارک را تایید و ثبت نهایی نمایند، و عدم ثبت نهایی تا تاریخ فوق الذکر در سامانه به منزله انصراف تلقی می شود.

آیین نامه جشنواره دانشجوی نمونه
اصلاحیه آیین نامه
شیوه نامه جشنواره دانشجوی نمونه

دفعات مشاهده: 608 بار   |   دفعات چاپ: 76 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر