:: برگزاری مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز دانشگاه در سال 1396 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۲۷ |

برگزاری مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز آموزشی  و پژوهشی دانشگاه در سال 1396

دفتر استعدادهای درخشان با حمایت معاونت آموزشی دانشگاه "مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز سال تحصیلی 96-95" را در روز سه شنبه مورخ 5 دی ماه 1396 در سالن شهید بهرامی دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می نماید.
بدینوسیله ضمن تبریک به منتخبین این مراسم، فهرست اسامی دانشجویان ممتاز آموزشی و پژوهشی مطابق آیین نامه های مربوطه، به شرح جداول پیوست اعلام می گردد. همچنین دعوت نامه این عزیزان منتخب جهت شرکت در مراسم به آموزش دانشکده های مربوطه ارسال خواهد شد.

فهرست اسامی ممتازین آموزشی و پژوهشی

دفعات مشاهده: 3585 بار   |   دفعات چاپ: 223 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 3754