:: اطلاعیه نحوه پذیرش دانشجو در مقطع دکتری بدون آزمون 98-97 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۲۰ |
اطلاعیه نحوه پذیرش دانشجو در مقطع دکتری سال تحصیلی 98-97
 از طریق آئین نامه پذیرش بدون آزمون استعداد های درخشان دانشگاه علم و صنعت ایران

بدینوسیله به اطلاع می‏رساند، دانشگاه علم و صنعت ایران درخواست دانش آموختگان ممتاز کارشناسی ارشد برای ورود به دوره دکتری بدون آزمون استعدادهای درخشان سال 98-97 را در چارچوب ضوابط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (آیین نامه ی استعدادهای درخشان مورخ 93/4/18 و 16/12/ 93  و ابلاغیه 96/12/16) و مصوبه ستاد ممتازین دوره دکتری دانشگاه، در رشته‏ و گرایش های اعلام شده در جدول 5 پیوست، مورد بررسی قرار می‏دهد. متقاضیان ‏باید ثبت‏ نام اولیه خود را از تاریخ 1397/1/20 الی 1397/2/10 صرفاً به صورت غیرحضوری از طریق سامانه گلستان به  آدرس: https://golestan.iust.ac.ir/Forms/AuthenticateUser/main.htm انجام دهند.
دفعات مشاهده: 4701 بار   |   دفعات چاپ: 77 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 3731