:: اطلاعیه شماره 2 نحوه پذیرش دانشجو در مقطع دکتری بدون آزمون 98-97 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۳ |
اطلاعیه شماره 2 نحوه پذیرش دانشجو در مقطع دکتری سال تحصیلی 98-97
 از طریق آئین نامه پذیرش بدون آزمون استعداد های درخشان دانشگاه علم و صنعت ایران

بدینوسیله به اطلاع دانش آموختگان ممتاز کارشناسی ارشد برای ورود به دوره دکتری بدون آزمون استعدادهای درخشان سال 97-98 می رساند رشته و گرایش شیمی - شیمی آلی به جدول رشته های اعلام شده اضافه گردید. متقاضیان ‏باید ثبت‏ نام اولیه خود را از تاریخ 1397/1/20 الی 1397/2/10 صرفاً به صورت غیرحضوری از طریق سامانه گلستان به  آدرس: https://golestan.iust.ac.ir/Forms/AuthenticateUser/main.htm انجام دهند.
دفعات مشاهده: 1224 بار   |   دفعات چاپ: 66 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 3754