:: اطلاعیه شماره 3 تمدید مهلت ثبت نام و نحوه پذیرش دانشجو در مقطع دکتری سال تحصیلی 98-97 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۱۶ |
 از طریق آئین نامه پذیرش بدون آزمون استعداد های درخشان دانشگاه علم و صنعت ایران

بدینوسیله به اطلاع دانش آموختگان ممتاز کارشناسی ارشدمی رساند مهلت ثبت نام متقاضیان ورود به مقطع دکتری (بدون آزمون استعدادهای درخشان ) سال 98-97 دانشگاه علم و صنعت ایران، تا پایان روز یک شنبه 1397/2/23 تمدید شدهمچنین  رشته  و گرایش های مهندسی راه آهن - ماشین های ریلی، مهندسی راه آهن - خط و سازه های ریلی، مهندسی عمران - مدیریت ساخت، فیزیک - اپتیک و لیزر ، فیزیک - فیزیک پلاسما  به جدول رشته های اعلام شده اضافه گردید. متقاضیان ‏باید ثبت‏ نام اولیه خود را از تاریخ 1397/1/20 الی 1397/2/23 صرفاً به صورت غیرحضوری از طریق سامانه گلستان به  آدرس: https://golestan.iust.ac.ir/Forms/AuthenticateUser/main.htm انجام دهند.

دفعات مشاهده: 1275 بار   |   دفعات چاپ: 87 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 3754