:: اطلاعیه نحوه پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز از سایر دانشگاه‌ ها در مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی 98-97 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۱۸ |
                              بسمه تعالی
اطلاعیه نحوه پذیرش دانشجویان ممتاز از سایر دانشگاه‏ ها در مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی 98-97
از طریق آیین ‏نامه بدون آزمون استعدادهای درخشان دانشگاه علم و صنعت ایران
ج
بدینوسیله به اطلاع می­رساند، مطابق "آیین ‏نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری،" دانشگاه علم و صنعت ایران درخواست دانشجویان ممتاز کارشناسی ورودی مهرماه سال 1393 سایر دانشگاه‏ های دولتی را جهت پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد (بدون آزمون) سال تحصیلی 98-97 مورد بررسی قرار می‏دهد.
متقاضیان باید ثبت نام اولیه خود را از تاریخ 97/2/18 لغایت 97/2/30 صرفاً به صورت غیرحضوری از طریق آدرس https://golestan.iust.ac.ir/Forms/AuthenticateUser/main.htm انجام دهند.
دفعات مشاهده: 5017 بار   |   دفعات چاپ: 91 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 3754