:: تمدید فراخوان ثبت فعالیت های پژوهشی دانشجویان جهت ممتازین پژوهشی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۲۰ |

تمدید فراخوان ثبت فعالیت های پژوهشی دانشجویان جهت ممتازین پژوهشی
درمراسم تجلیل از دانشجویان ممتاز سال تحصیلی 97-96

دانشجویان محترم کلیه مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری که حداقل امتیاز لازم فعالیت های پژوهشی در سال تحصیلی 97-96 را جهت بررسی ممتازین پژوهشی کسب نموده اند، لازم است درخواست بررسی مدارک پژوهشی خود را  حداکثر تا تاریخ 97/9/23 (غیر قابل تمدید) در سامانه گلستان به آدرس http://golestan.iust.ac.ir به شرح مراحل ذکر شده در راهنمای تصویری پیوست بارگذاری و تایید نمایند. همچنین لازم است علاوه بر بارگذاری مستندات پژوهشی، فرم خلاصه فعالیت های پژوهشی  را تکمیل نموده  و با فرمت PDF در سامانه گلستان بارگذاری نمایند. درصورت داشتن سوال و هرگونه ابهام با شماره داخلی 5583 سرکارخانم فلکیان تماس حاصل نمایید.
دفعات مشاهده: 417 بار   |   دفعات چاپ: 56 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 54 queries by YEKTAWEB 3862