پرسشهای متداول ::
حمایت از مقالات دانشجویی::
اسامی ممتازین جشن سالانه::
تصاویر جشن ممتازین

نظر شما در مورد قالب و محتوای این سایت چیست؟

:: فراخوان حمایت از دستاوردهای پژوهشی دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۱۵ |
حمایت از دستاوردهای پژوهشی دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند حمایت از دستاوردهای پژوهشی دانشجویان مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه علم و صنعت ایران مطابق آیین نامه جدید حمایت از دستاوردهای پژوهشی دانشجویان مصوب مورخ 1397/10/2 هیات رئیسه دانشگاه می باشد، متقاضیان می بایست درخواست خود را به صورت غیر حضوری از طریق پیشخوان خدمت سامانه گلستان ارسال نمایند. لذا خواهشمنداست دانشجویان گرامی ضمن مطالعه دقیق آیین نامه جدید و مطابق راهنمای تصویری درخواست خود را ثبت و ارسال نمایند.
دفعات مشاهده: 3675 بار   |   دفعات چاپ: 525 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 4072