پرسشهای متداول ::
حمایت از مقالات دانشجویی::
اسامی ممتازین جشن سالانه::
تصاویر جشن ممتازین

نظر شما در مورد قالب و محتوای این سایت چیست؟

:: فراخوان ثبت نام برای بهره مندی از تسهیلات دانشجویی بنیاد ملی نخبگان در سال تحصیلی 99-98 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۲۶ |
بنیاد ملی نخبگان بر اساس آیین نامه«اعطای جایزه‌های تحصیلی بنیاد ملی نخبگان  به دانشجویان صاحب استعداد برتر»، اقدام به ارائه جوایز حمایتی برای سال تحصیلی 98-97 نموده است. آخرین مهلت غیر قابل تمدید بارگذاری مدارک در سامانه سینا تا 15 مرداد 1398 می‏‏‏ باشد.

متن اطلاعیه
شیوه نامه تسهیلات
دفعات مشاهده: 3337 بار   |   دفعات چاپ: 432 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA