پرسشهای متداول ::
حمایت از مقالات دانشجویی::
اسامی ممتازین جشن سالانه::
تصاویر جشن ممتازین

نظر شما در مورد قالب و محتوای این سایت چیست؟

:: فهرست مشمولین جوایز تحصیلی بنیاد نخبگان دانشجویان نو ورود سال 99-98 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۱/۱۶ |
فهرست مشمولین جوایز تحصیلی بنیاد نخبگان دانشجویان نوورودسال 99-98
فهرست دانشجویان نوورود دانشگاه علم و صنعت ایران که، بر اساس اطلاعات و مستندات بارگذاری شده توسط متقاضی در سامانه اطلاعاتی بنیاد به عنوان مشمولین استفاده از تسهیلات بنیاد ملی نخبگان در سال تحصیلی 99-98 شناسایی شده اند، اعلام می گردد. لازم به ذکر است مهلت تکمیل و تحویل قراردادها به دفتر استعدادهای درخشان تا 30 بهمن  98 می باشد.
فهرست مشمولین جوایز تحصیلی بنیاد نخبگان دانشجویان نوورودسال 99-98
فرم قرارداد آموزش یاری
فرم قرار داد فن یاری
فرم قرارداد علمی و اجرایی