پرسشهای متداول ::
حمایت از مقالات دانشجویی::
اسامی ممتازین جشن سالانه::
تصاویر جشن ممتازین

نظر شما در مورد قالب و محتوای این سایت چیست؟

:: انتخاب یکی از دانشجویان علم و صنعت ایران به عنوان دانشجوی نمونه کشوری ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۲/۴ |

دانشجوی دکتری دانشکده مهندسی صنایع دانشجوی نمونه کشوری شد

در بیست و هشتمین جشنواره دانشجوی نمونه کشوری سال 1398، مهندس عادل اعظمی دانشجوی دکتری مهندسی صنایع به عنوان دانشجوی نمونه کشوری انتخاب شدند. دفتر استعداد درخشان دانشگاه این موفقیت را به ایشان و دانشگاه بزرگ علم و صنعت ایران تبریک عرض نموده و برای آقای عادل اعظمی و تمامی دانشجویان پرتلاش دانشگاه آرزوی موفقیت روزافزون داریم.
از ایشان در مراسمی که با حضور معاون اول رئیس جمهور، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، وزیر بهداشت، رئیس سازمان امور دانشجویان و معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت عصر روز شنبه 3 اسفندماه 98 برگزار شد، تجلیل گردید.

دفعات مشاهده: 342 بار   |   دفعات چاپ: 41 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA

Persian site map - English site map - Created in 0.24 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 4072