پرسشهای متداول ::
حمایت از مقالات دانشجویی::
اسامی ممتازین جشن سالانه::
تصاویر جشن ممتازین

نظر شما در مورد قالب و محتوای این سایت چیست؟

:: مهلت ارسال فرم انصراف پذیرفته شدگان اولیه کارشناسی ارشد بدون آزمون ::
 | تاریخ ارسال: 1399/5/25 |
مهلت ارسال فرم انصراف پذیرفته شدگان اولیه کارشناسی ارشد بدون آزمون استعدادهای درخشان
دانشگاه علم و صنعت ایران سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹
به اطلاع پذیرفته شدگان اولیه کارشناسی ارشد بدون آزمون استعدادهای درخشان دانشگاه علم و صنعت ایران سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ می رساند، آخرین مهلت ارسال فرم انصراف تا تاریخ سه شنبه ۹۹/۵/۲۸ می باشد.
فرم انصراف (پس از تکمیل فرم به آدرس gtohttp://www.iust.ac.ir/files/0allsites/images/em_sign.pngiust.ac.ir  ارسال و جهت اطلاع با شماره ۷۳۲۲۵۵۸۲ تماس حاصل نمایید.)
با آرزوی موفقیت و بهروزی
  دفتر استعدادهای درخشان
دفعات مشاهده: 592 بار   |   دفعات چاپ: 29 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA