[صفحه اصلی ]
درباره استعداد درخشان::
معرفی افراد::
اخبار و رویدادها::
آیین نامه ها و شیوه نامه ها::
پذیرش دکتری بدون آزمون::
پذیرش ارشد بدون آزمون::
امور بنیاد ملی نخبگان::
حمایت از مقالات دانشجویی::
برگزیدگان جشنواره ها::
اسامی ممتازین جشن سالانه::
پرسشهای متداول ::
ارتباط با ما::
::
تصاویر جشن ممتازین

..
نظر شما در مورد قالب و محتوای این سایت چیست؟
عالی
خوب
متوسط
ضعیف

لینک های مفید

سیستم گلستان
بنیاد ملی نخبگان
جشنواره خوارزمی
المپیاد علمی دانشجویی کشور
سازمان پژوهشی علمی و صنعتی ایران

..
:: درخشش دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران با کسب مدال طلا و نقره و عناوین برتر بیست و پنجمین المپیاد دانشجویی کشور ::
 | تاریخ ارسال: 1400/4/26 |

در مرحله نهایی بیست ‌و پنجمین دوره المپیاد علمی- دانشجویی کشور، ۱۰ نفر از دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران صاحب مقام های برتر شدند که کسب رتبه اول در رشته المپیادی مهندسی کامپیوتر و رتبه دوم مهندسی برق کشور، شاخص‌ترین آنهاست. در این المپیاد علمی که در یکم اسفندماه سال ۱۳۹۹ در قطب‌های ده‌گانه علمی و به ‌صورت هماهنگ برگزار گردید، دانشجویان زیر به ترتیب از دانشگاه علم و صنعت ایران حایز رتبه های برتر شدند:
  1. حامد کلانتری سرچشمه؛ رتبه ۱ مهندسی کامپیوتر
  2. محمدمهدی امتی؛ رتبه ۲ مهندسی برق
  3. زهرا جعفری؛ رتبه ۴ مهندسی مواد و متالورژی
  4. مصطفی رمضان نیای خوشدل؛ رتبه ۵ مهندسی شیمی
  5. سهیل رستگار؛ رتبه ۵ مهندسی کامپیوتر
  6. محمد کاظمی؛ رتبه ۶ مهندسی برق
  7. سینا نبی گل؛ رتبه ۸ مهندسی برق
  8. یاسمن بزرگ مهر؛ رتبه ۹ مهندسی عمران
  9. رکسانا باقری؛ رتبه ۹ ریاضی
  10. امیر زرگر؛ رتبه ۱۸ طراحی صنعتی
*مزایای برگزیدگی در المپیاد علمی کشوری*
برگزیدگان المپیادهای علمی دانشجویی کشوری بر اساس رتبه کسب شده می توانند از مزایای زیر برخوردار شوند:
رتبه های ۱ تا ۱۵ المپیاد علمی می توانند به صورت بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه علم و صنعت ایران ادامه تحصیل دهند.
از رتبه های ۱ تا  ۱۰  المپیاد علمی هر ساله در مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز سالانه تقدیر به عمل خواهد آمد.
برگزیدگان المپیاد علمی از امتیاز برگزیدگی می توانند برای کسب امتیاز در بنیاد ملی نخبگان، انتخاب دانشجوی نمونه کشوری و جایزه بنیاد ملی البرز استفاده نمایند.
گفتنی است المپیاد علمی دانشجویی کشور هر ساله با هدف کشف استعدادهای درخشان دانشجویان کشور و تشویق و ترغیب آنها به مطالعه و تحقیق در دوران تحصیل و ایجاد فرصت‌‌های مناسب برای اعتلای علمی آنان برگزار می‌شود اما در این دوره به علت شیوع ویروس کرونا، المپیاد غیر متمرکز- که هر ساله در این قسمت نیز دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران افتخارات خوبی را رقم می‌زدند- برگزار نشد و مرحله نهایی المپیاد بعد از تعویق‌های مکرر، در تاریخ اول اسفندماه ۱۳۹۹ تنها بین منتخبان شرکت‌کننده در آزمون کارشناسی ارشد و با حضور ۱،۶۷۷ دانشجو در ۱۰ دانشگاه کشور به طور همزمان برگزار گردید.
جامعه دانشگاهی علم و صنعت ایران، افتخارآفرینی دانشجویان این دانشگاه در مرحله نهایی بیست ‌و پنجمین دوره المپیاد علمی- دانشجویی کشور را تبریک گفته، توفیقات روزافزون دانشجویان پر تلاش را آرزومند است
.
دفعات مشاهده: 2380 بار   |   دفعات چاپ: 419 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA

سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4657