باحضور معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز دانشگاه برگزار شد
.jpg)
اولین سخنران آیین تقدیر از دانشجویان ممتاز، دکتر انبیاء (رئیس دانشگاه) بود که با خوشامدگویی به شرکتکنندگان و بویژه معاون آموزشی وزارت علوم گفت: مقام معظم رهبری فرمودند در حل مسایل کشور، باید اتکای ما به نقش علم و تحقیق باشد و احترام به ساحت علم، مورد تاکید ایشان است. ما هم بر این باوریم که تحول علم، منوط به تحول عالم است و این، وظیفه ما را در قبال تکریم و تشویق شما دانشجویان نخبه و ممتاز، مضاعف میکند.
رئیس دانشگاه در ادامه از تسهیلات مطرح شده در آخرین جلسه هیات امنای دانشگاه برای دانشجویان نخبه و ممتاز سخن گفت و از جمله به بورس تحصیلی برای رتبههای برتر المپیاد علمی، افزایش سقف وام تحصیلی و اختصاص خوابگاه مناسب اشاره کرد. وی با بیان این مطلب که برخی اقدامات دانشگاهها در شناسایی و تکریم نخبگان با ماموریت چهارگانه بنیاد ملی نخبگان، همپوشانی دارد، گفت: نخبهشناسی، نخبهپروری، نخبه گزینی و نخبهگماری، کارهای اساسی این بنیاد است. برای نخبه پروری در دانشگاه، اقداماتی مانند امکان ورود بدون آزمون رتبههای برتر به مقاطع تحصیلات تکمیلی، تسهیلات جایزه شهید احدی، امکان تحصیل همزمان در دو رشته و... انجام میشود و برگزاری همین جلسه، مصداقی از مصادیق نخبهپروری در دانشگاه است.
.jpg)
سخنران بعدی مراسم، دکتر عموعابدینی (معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) بود. وی سخن خود را با یاد شهدا آغاز کرد و ضمن ابراز خوشحالی از برگزاری حضوری کلاسهای دانشگاه بعد از دوران کرونا و بازگشت روح به کالبد دانشگاه، تاکید کرد: تقدیر از شما، تقدیر از علم، تقدیر از شایستگیها و تقدیر از زحمات شما، اساتید، یاوران علمی و مجموعه مدیریت دانشگاه است.
دکتر عموعابدینی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب افزود: مقام معظم رهبری در جایجای بیانیه گام دوم انقلاب توصیههایی برای اینکه بتوانیم تمدن نوین اسلامی-ایرانی داشته باشیم و این تمدن جدید را به جهان عرضه کنیم، داشتهاند ولی در همین بیانیه، اولین توصیه، توجه به علم و پژوهش و نقش جوانان است. وی با تاکید بر اینکه جایگاه دانش، دانشگاه است، خطاب به دانشجویان ممتاز حاضر در مراسم، گفت: شما دانشجویان ممتاز هر دو شاخصه را دارید، هم جوانید و هم در حوزه علم و دانش، تلاش کردید و با کمک اساتید و یاوران علمی، موفق بودید.
.jpg)
معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با طرح موضوع انقلابهای صنعتی در جهان، گفت: اینجا دانشگاه علم و صنعت است و این موضوع، باید موضوع بسیار مهمی برای شما و دانشآموختگان باشد. وی گفت: انقلاب صنعتی چهارم تلفیقی از مجموعه تکنولوژیها بود و موضوعاتی مثل فناوری اطلاعات، ساخت افزایشی، بحثهای تشخیص زودهنگام، ایجاد سلامت با استفاده از فناوری و... در انقلاب صنعتی چهارم شکل گرفت ولی اکنون وارد انقلاب صنعتی پنجم شدهایم که ظهور فناوریهای بینرشتهای نمونهای از مباحث آن است و شغلهای جدید ایجاد کرده است. وی تاکید کرد: در این دوران، آموزش و پژوهش تغییر میکند و شما که اساتید آینده هستید، باید آن فضا را آموزش دهید.
دکتر عموعابدینی در خاتمه به طرح تحول و تصمیمات آتی آن در حوزه آموزش عالی اشاره کرد و ابراز امیدواری نمود دانشجویان و دانشآموختگان استعداد درخشان دانشگاه علم و صنعت ایران را در حکمرانی علمی، فناوری و پژوهشی کشور شاهد باشیم.
آخرین سخنران مراسم، دکتر غفارینژاد (مدیر دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه) بود که گزارشی از روند انتخاب دانشجویان ممتاز و معرفی امتیازات دانشگاه برای این دانشجویان پرداخت.
اهدای لوح تقدیر به منتخبان دانشجویان ممتاز توسط معاون آموزشی وزیر علوم و اعضای هیات رئیسه دانشگاه، اجرای سرود و پخش کلیپ، بخشهای دیگر این آیین تقدیر بود.
در پایان به اطلاع آن دسته از ممتازان عزیزی که موفق به حضور در مراسم نشدند می رساند تا آخر وقت اداری روز چهارشنبه ۸ تیرماه جهت تحویل لوح ها و جوایز نقدی خود به معاونت آموزشی (سرکار خانم خادم) مراجع نمایند. |