[صفحه اصلی ]
درباره استعداد درخشان::
معرفی افراد::
اخبار و رویدادها::
آیین نامه ها و شیوه نامه ها::
پذیرش دکتری بدون آزمون::
پذیرش ارشد بدون آزمون::
امور بنیاد ملی نخبگان::
حمایت از مقالات دانشجویی::
برگزیدگان جشنواره ها::
اسامی ممتازین جشن سالانه::
پرسشهای متداول ::
ارتباط با ما::
::
تصاویر جشن ممتازین

..
نظر شما در مورد قالب و محتوای این سایت چیست؟
عالی
خوب
متوسط
ضعیف

لینک های مفید

سیستم گلستان
بنیاد ملی نخبگان
جشنواره خوارزمی
المپیاد علمی دانشجویی کشور
سازمان پژوهشی علمی و صنعتی ایران

..
:: ابلاغ آیین نامه جامع اعطای بورس تحصیلی به دانشجویان ایرانی ::
 | تاریخ ارسال: 1402/2/23 |
ابلاغ آیین نامه جامع اعطای بورس تحصیلی به دانشجویان ایرانی

به منظور تحول و هدفمند سازی نظام بورس های تحصیلی داخل و خارج از کشور در جهت هدایت علمی مبتنی بر نیازها و اولویت های فرهنگی، تربیتی، آموزشی، پژوهشی و فناوری مندرج در نقشه جامع علمی کشور، آیین نامه جامع اعطای بورس تحصیلی به دانشجویان ایرانی که به تصویب وزیر محترم علوم تحقیقات و فناوری رسیده است.
طبق این آیین نامه ۱۳ نوع بورس فنی و مهندسی، بورس علوم پایه، بورس علوم انسانی، بورس سلامت، بورس هنر، بورس سال آخر، بورس بنگاه های اقتصادی، بورس مشاغل، بورس وطن، بورس فرصت تحقیقاتی کوتاه مدت داخل یا خارج از کشور، بورس سرآمدان، بورس ابرار و بورس دانش در نظر گرفته شده است که جزئیات آن در متن آیین نامه ارائه شده است.
برای مشاهده جزئیات، به فایل آیین نامه در زیر مراجعه شود.
دفعات مشاهده: 3272 بار   |   دفعات چاپ: 220 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA

سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .

Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4657