[صفحه اصلی ]    
بخش‌های اصلی
درباره استعداد درخشان::
معرفی افراد::
اخبار و رویدادها::
آیین نامه ها و شیوه نامه ها::
پذیرش دکتری بدون آزمون::
پذیرش ارشد بدون آزمون::
امور بنیاد ملی نخبگان::
حمایت از مقالات دانشجویی::
برگزیدگان جشنواره ها::
اسامی ممتازین جشن سالانه::
پرسشهای متداول ::
ارتباط با ما::
::
تصاویر جشن ممتازین
   AWT IMAGE
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
نظرسنجی
نظر شما در مورد قالب و محتوای این سایت چیست؟
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
   
..
لینک های مفید

سیستم گلستان 
بنیاد ملی نخبگان
جشنواره خوارزمی
المپیاد علمی دانشجویی کشور
سازمان پژوهشی علمی و صنعتی ایران

..
:: کسب دو مدال طلا و برنز تیم‌های دانشگاه علم و صنعت ایران در مسابقه‌ بین‌المللی برنامه‌سازی دانشجویی (ICPC) منطقه غرب آسیا ::
 | تاریخ ارسال: 1402/3/11 | 
در مسابقه‌ بین‌المللی برنامه‌سازی دانشجویی (ICPC) منطقه غرب آسیا در سایت تهران، دانشگاه علم و صنعت ایران به مقام دوم دانشگاهی دست یافت.
در بیست و سومین مسابقه‌ منطقه‌ای تهران که روزهای ۲۸ و ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف و با حضور ۶۲ تیم دانشگاهی برگزار شد، سه تیم از دانشجویان دانشکده‌های مهندسی کامپیوتر، مهندسی برق و ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت ایران به سرپرستی دکتر سیدصالح اعتمادی (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر) شرکت داشتند که در نهایت، دانشگاه علم و صنعت ایران با کسب دو مدال طلا و برنز به مقام دوم و جام نقره دانشگاهی دست یافت.

 

در این دوره از مسابقات از دانشگاه علم و صنعت ایران، تیم FUBG متشکل از سائین اعلا، امیرمحمد آزادی و رهام ایزدی‎‌دوست، موفق به کسب مدال طلا و تیم WhoKnows متشکل از محمدرضا غلام‌زاده، مهدی امیری شوکی و محمدامین عباسی به مدال برنز تیمی شدند. علیرضا دوستی‌مهر، امیرحسین عصار و امیرمحمد عسکریه، اعضای تیم سوم از دانشگاه علم و صنعت ایران بودند که با اختلاف ۲ رتبه از کسب مدال باز ماندند.

تیم‌ دارنده مدال طلا از دانشگاه علم و صنعت پس از این در مسابقات فرامنطقه‌ای، شانس صعود به مسابقات جهانی را خواهد داشت.
گفتنی است مسابقه‌ بین‌المللی برنامه‌سازی دانشجویی (ICPC) در سال ۱۹۷۷ توسط انجمن ای‌سی‌ام با هدف ارتقای توانایی برنامه‌نویسی گروهی در بین دانشجویان بنا نهاده شده و هر ساله به‌ صورت منطقه‌‌ای در نقاط مختلف جهان برگزار می‌شود. مسابقه‌ بین‌المللی برنامه‌سازی دانشجویی در منطقه‌ غرب آسیا نیز از سال ۱۳۷۸ در تهران و به همت دانشگاه صنعتی شریف برگزار شده است. این مسابقه هر ساله با حضور حدود ۸۰ تیم سه ‌نفره از دانشگاه‌های مختلف کشور و منطقه برگزار می‌شود که تیم برتر آن به مسابقات جهانی برنامه‌سازی دانشجویی راه می‌یابد.
جامعه دانشگاهی علم و صنعت ایران، ضمن تبریک به دکتر اعتمادی و اعضای تیم‌های دانشجویی، کسب موفقیت دانشجویان دانشگاه را تبریک گفته، توفیقات روزافزون آنان را آرزومند است.
دفعات مشاهده: 2008 بار   |   دفعات چاپ: 255 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

مطالب مشابه


کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4665